Κάρτα μέλους

Η ζωή ανταποδίδει τα ίσα σε αυτούς που ξέρουν να προσφέρουν. Για όλους τους γεναιόδωρους ανθρώπους της κοινωνικής προσφοράς, που στηρίζουν την ελπίδα για το όνειρο, στο Your wish channel φροντίζουμε αυτός που προσφέρει να αισθάνεται πάντα πιο κερδισμένος από αυτόν που τα λαμβάνει.

Γίνετε μέλος της κοινότητας των ευχών του Your wish channel, παίρνοντας την Κάρτα Προσφοράς. Μια κάρτα προνομίων, που σας βάζει στο παγκόσμιο δίκτυο και τον κύκλο δωρητών του Your wish channel, για να επιβραβεύεστε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, κάνοντας και τις δικές σας ευχές πραγματικότητα.

Κάντε κλικ εδώ, για να πάρετε την κάρτα μέλους, για να μαθαίνετε τις προσφορές και να διεκδικείτε τα κουπόνια ειδικής τιμής και προσφορών σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Οι μεγάλοι χορηγοί μας και το Your wish channel στηρίζουν και τις δικές σας ευχές, κάνοντας και το δικό σας όνειρο πραγματικότητα.

Πατήστε εδώ για να πάρετε τον κωδικό της κάρτας σας κόστους 5 ευρώ. Ανατροφοδοτήστε τη διαδικασία, που σας επιστρέφει αυτά που γεναιόδωρα προσφέρατε.